Termeni si conditii de utilizare a site-ului DosareCadastru.ro

Bine ati venit pe site-ul www.dosarecadastru.ro
Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale acestui website prezentate mai jos. Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare

Total Survey SRL, in calitate de proprietar si administrator al website-ului www.DosareCadastru.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile de folosire, fara niciun fel de notificare prealabila, fara a altera informatiile conturilor si informatiile introduse de fiecare utilizator. Toate aceste modificari vor fi facute publice utilizatorilor site-ului prin intermediul serviciului de newsletter.

Orice persoana fizica/juridica autorizata ANCPI sa execute lucrari de cadastru / topografie pe teritoriul Romaniei si orice birou notarial are posibilitatea sa isi deschida cont pe site-ul DosareCadastru.ro.

Societatea Total Survey SRL nu raspunde de corectitudinea informatiilor aparute pe site-ul ANCPI si nu poate fi facuta raspunzatoare de corectitudinea acestora. Toate informatiile furnizate prin intermediul site-ului DosareCadastru.ro sunt informatii publice.

Fiecare utilizator are obligatia sa furnizeze in momentul inscrierii pe site informatii reale.

DosareCadastru.ro isi rezerva dreptul de a dezactiva / sterge conturile acelor utilizatori din partea carora se constata un abuz sau care folosesc conturi duble.

Ca utilizator al site-ului, sunteti raspunzator pentru asigurarea confidentialitatii datelor privitoare la contul dumneavoastra de acces, cum ar fi numele de utilizator si parola si sunteti de acord sa va asumati intreaga responsabilitate pentru activitatile/actiunile desfasurate pe site cu contul si parola dumneavoastra. In cazul in care suspectati ca, din diverse motive imputabile sau nu dumneavoastra, confidentialitatea acestor date de acces a fost compromisa, veti notifica imediat DosareCadastru.ro pentru a bloca accesul la cont si a va genera cat mai rapid o noua parola si/sau user.Ultima sincronizare:
     24.11.2020, ora 16:38:04
162 autorizaţi înregistraţi

161 dosare active

8275 dosare înregistrate